Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Tomb Raider - Woman vs. Wild: Collect meat from the deer



Η Lara βρήκε ένα αυτοσχέδιο τόξο και τώρα το μόνο που μένει είναι να κυνηγήσει! Θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει το τόξο για να βρει τροφή; Θα το μάθουμε παρακάτω!
Lara has found an old makeshift longbow! Now the only thing left to do is hunt for food! Will  she make it? Let's find out!
Enjoy!



















 © Square Enix

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Tomb Raider - Woman vs. Wild: Find a weapon to hunt deer



Μπορεί εκείνη να είναι η αιτία της δυσμενούς κατάστασης που έχει περιέλθει το πλήρωμα, αλλά ο καταλογισμός ευθυνών δεν βοηθάει την ηρωίδα μας να επιβιώσει. Έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μέρες χωρίς τροφή, ενώ είναι τραυματισμένη και ταλαιπωρημένη! Πρέπει οπωσδήποτε να βρει κάτι να φάει! Το νησί σίγουρα έχει καρπούς να συλλέξει, αλλά χρειάζεται και τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, ώστε να επουλωθούν οι πληγές και να μπορέσει το μυϊκό της σύστημα να αντεπεξέλθει την καταπόνηση που έχει και που πρόκειται να υποστεί στην συνέχεια! Διότι κάθε μετακίνηση γίνεται με τα πόδια και πολλές φορές η αναρρίχηση είναι επιβεβλημένη! Συνεπώς πρέπει να βρει ένα όπλο ή κάποιο εργαλείο, με το οποίο θα μπορέσει να κυνηγήσει μικρά ζώα, όπως λαγούς και όποιο άλλο ζώο μπορεί να υπάρχει στο νησί! Θα καταφέρει τελικά η Lara να πιάσει κάποιο ζώο για να τραφεί? Θα το μάθουμε παρακάτω!

She is the one responsible for the crew's situation, but guilt isn't going to help her survive! Almost two days have passed without food and she is wounded, injured and in bad condition! She has to find something to eat, especially meat, in order for her wounds to heal and her muscles to get stronger! A lot of climbing and traversing awaits so fruits and vegetables are not enough! She has to eat meat, so she must find some kind of weapon to hunt small animals like rabbits, or bigger ones! Will she be able to hunt, or will she starve to death? Let's find out!

Enjoy!
























© Square Enix 
Άδεια Creative Commons
Το γραπτό κείμενο είναι δημιουργία του Gamer's Sanctum και χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
Το υπόλοιπο υλικό είναι βασισμένο στο παιχνίδι Tomb Raider .
Παροχή δικαιωμάτων για το υλικό τρίτων μπορεί να είναι διαθέσιμη στο Square Enix Material Usage Policy . Google+