Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Tomb Raider - Lara Castaway

Δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου τις τελευταίες ημέρες, με κράτησαν μακριά από το Game Cradle. Σήμερα όμως, έστω και στην λήξη της ημερολογιακής μέρας, ανεβάζω νέες φωτογραφίες από την περιπέτεια της Lara!

Unfortunately, my obligations kept me away from Game Cradle. Finally today I am uploading new screenshots from the adventures of Lara Croft!














© Square Enix

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Tomb Raider - The Tempest: Lara Claimed by the Sea



Προς στιγμήν νομίζαμε ότι η Lara δεν είχε ελπίδα! Ο Roth όμως, σαν από μηχανής θεός, κατάφερε να την σώσει! Ωστόσο μια νέα πρόκληση ορθώνεται μπροστά της! Θα καταφέρει να φτάσει τον μέντορά της στο απέναντι τμήμα του πλοίου; Για να δούμε!

Lara was saved the last moment by Roth, but now she faces a new challenge! Will she make it across? Let's find out!

Enjoy!






























 © Square Enix

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Tomb Raider - The Tempest

Η Lara, ξεκίνησε ένα ταξίδι εξερεύνησης με τον καθηγητή της, την κολλητή της από το Πανεπιστήμιο, τον μέντορά της και μερικούς ακόμα καλούς φίλους! Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους πέσανε σε καταιγίδα! Θα καταφέρει το Endurance και το πλήρωμά του να βγουν αλώβητοι από την τρικυμία; Για να δούμε!
 
Young Lara and her archeologist teacher, her best friend, mentor and some old good friends, started a journey to find adventure! During their voyage they were hit by a storm! Will Endurance and her crew be able to survive this threat? Let's find out!
Enjoy!












 © Square Enix

Άδεια Creative Commons
Το γραπτό κείμενο είναι δημιουργία του Gamer's Sanctum και χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
Το υπόλοιπο υλικό είναι βασισμένο στο παιχνίδι Tomb Raider .
Παροχή δικαιωμάτων για το υλικό τρίτων μπορεί να είναι διαθέσιμη στο Square Enix Material Usage Policy . Google+